Elken MRT Kington Isotonic | Cara Terbaik Untuk Mengambil Plasma Hidup Kington Elken MRT

Berikut ialah cadangan pemakanan dan pengambilan produk kesihatan Elken MRT Elken Kington Istonic – Plasma Hidup Kington.

Konsep Kesihatan Elken MRT Terapi Pembaruan Molekul Elken Produk Kesihatan Elken MRT Terapi Semulajadi Terapi Pemulihan Sel Malaysia

1) Adakah Plasma Hidup Kington – Elken Kington Istonic disahkan HALAL?

Ya, isotonic kington adalah disahkan halal.

2) Apakah tempoh penyimpanan produk ini?

Lima tahun/60 bulan dari tarikh pengeluaran.

3) Apakah cara terbaik untuk pengambilan Elken Kington Istonic ini?

Ambil 1-2 ampul setiap hari dengan perut kosong. Kuantiti ditambah mengikut keadaan kesihatan serta keperluan konsumer.

Akan tetapi, individu yang berumur lanjut atau dengan keadaan kesihatan yang serius tidak seharusnya mengambil lebih daripada 2 ampul sehari sehingga pengambilan melebihi 60 hari.

Sehingga 4 -6 ampul boieh diambil sehari dengan masa yang berlainan sepanjang hari (tidak boleh melebihi 2 ampul sekali) jikalau terdapat keperluan tertentu.

4) Plasma Hidup Kington – Elken Kington Istonic mengandungi natrium. Adakah is sesuai bagi individu dengan hipertensi?

Tentu YA..

5) Bolehkah wanita mengandung mengambil Elken Kington Istonic ini? Bagaimana dengan bayi/ kanak-kanak?

Boleh, wanita mengandung serta bayi/kanak-kanak boleh serta sebenarnya, mereka sepatutnya mengambil produk ini.

Produk ini telah banyak digunakan di Negara Eropah selama 100 tahun oleh wanita mengandung serta bayi yang berumur satu minggu.

6) Apakah kesan yang berkemungkinan berlaku selepas pengambilan Elken Kington Istonic ini?

Kesannya adalah berbeza mengikut individu. Boleh dikatakan semua orang akan berasa sihat , bertenaga, keselesaan minda dan kehilangan tekanan.

Konsep Kesihatan Elken MRT Terapi Pembaruan Molekul Elken Produk Kesihatan Elken MRT Terapi Semulajadi Terapi Pemulihan Sel Malaysia

7) Berapa lamakah Elken Kington Istonic ini akan berada dalam keadaan baik selepas pembukaan ampulnya?

Oleh sebab Elken MRT Kington diproses secara semulajadi, ia adalah balk diminum dalam satu jam sebaik sahaja ampulnya dibuka.

Adalah lebih baik minum dengan serta –merta untuk mendapat keberkesanan yang maksimum.

8) Bolehkah Plasma hidup Kington dicampur dengan minuman yang lain?

Secara teori, ya. Tetapi bagi keberkesanan maksimum, ia seharusnya diminum dengan perut kosong dengan segelas air Bio Pure.

9)  Bolehkah pemakan sayur mengambil Elken Kington Istonic?

Tiada haiwan bernyawa yang terdapat dalam Plasma Hidup Kington. Oleh itu, ia adalah sesuai untuk pemakan sayur. Kington adalah halal  dan dikatakan mentah dan organik.

10) Adakah bayi pra-matang boleh mengambil Elken Kington Istonic? Jika boleh, apakah cadangan dosnya?

Ya, Kington akan memanfaatkan semua orang. Bagi kes bayi, ia adalah seperti cecair amniotik. Kington menghantar cecair kepada bayi dengan secara langsung dan efektif. Dosnya adalah 1 hingga 2 ampul setiap hari bercampur dengan sebotol ibu susu.

11) Bolehkah Elken Kington Istonic disuntik kedalam tubuh badan?

Walaupun Kington telah digunakan dengan tiara ini lebih daripada 70 tahun, tetapi kita tidak mencadangkan is digunakan dengan cara pengambilan ini. Pengambilan dengan cara tersebut memerlukan kemahiran dan pemerhatian daripada pakar perawatan atau pakar kesihatan.

12) Oleh sebab salah satu elemen surih adalah iodin, oleh itu bolehkah individu dengan masalah timid mengambil Kington?

lodin dalam Elken Kington Istonic adalah dalam bentuk kristaloid dan boleh diserap dan digunakan dengan mudah. Kandungan iodin dalamnya adalah dalam kuantiti surih serta dalam lingkungan keperluan tubuh badan kita.

13) Bolehkah Elken MRT Kington membantu dalam pelbagal penyakit kronik seperti kanser, inflamasi dan penyakit kulit?

Elken Kington Istonic tidak boleh mengubati penyakit secara langsung.

Seperti yang dinyatakan tadi, Kington mengembalikan internal terrain /persekitaran dalaman dengan memberi kesemua nutrien yang diperlukan oleh badan dan seterusnya ini membolehkan tubuh badan memulih dengan sendiri.

14) Apakah cadangan pengambilan Elken Kington Istonic bagi bayi dan kanak-kanak?

Elken MRT Kington adalah salah satu cara yang paling selamat dan dikaji secara meluas dalam sejarah. la boleh diambil oleh semua orang. Cadangan pengambilannya adalah 1-2 ampul setiap hari.

15) Apakah cadangan pengambilan Elken Kington Istonic bagi warga tua? Adakah terdapat sebarang perhatian khasnya yang perlu diambil?

Cadangan pengambilan bagi warga tua adalah sama dengan dewasa iaitu 1-2 ampul setiap hari. walau bagaimanapun, individu dengan usia lanjut atau keadaaan kesihatn serius tidak seharusnya mengambil lebih daripada 2 ampul setiap had sehingga mereka mengambil lebih daripada 60 hail.

Sehingga 4–6 ampul boleh diambil sehari dengan masa yang berlainan sepanjang hari (tidak boleh melebihi 2 ampul sekali) jikalau terdapat keperluan tertentu.

16) Apakah sebabnya Elken Kington Istonic ini hanya dijual oleh perubatan/pakar-pakar di Amerika Syarikat dan Negara-negara lain?

Ini adalah kerana ia adalah sangat efektif dan plasma hidup yang kuat maka ia adalah perlu diambil perhatian supaya tidak digunakan secara agresif. Sejarah kesihatan individu dan gaya hidup memainkan peranan yang panting dalam cadangan pengambilan Plasma Hidup Kington.

17) Berapa lama pengambilan Elken Kington Istonic diperlukan sebelum apa-apa peningkatan kebaikan kesihatan didapati?

Jangka masanya adalah berbeza dari satu individudengan individu yang lain. Sesetengah akan mengambil beberapa bulan sementara sesetengah akan mengambil beberapa hari. Tiada sebarang jangka masa yang tetap tetapi anda akan mendapati pecubahan yang nyata selepas pengambilan produk ini selama 2 bulan.

19) Apakah krisis pemulihan yang berkemungkinan berlaku selepas pengambilan Plasma Hidup Kington?

Seperti yang diperkatakan tadi, is adalah berbeza dari individu ke individu, bergantung kepada keadaaan persekitaran dalaman serta tahap kemerosotan fungsi organ.

Kebanyakannya tidak akan mengalami sebarang krisis pemulihan. Sesetengah akan mengalami sakit kepala yang ringan, sakit sendi, ketidakselesaan gastrik dan keletihan. Individu yang menmpunyai sistem penghadaman yang tidak baik dan tabiat makan akan mengalami muntah-muntah dimana ini merupakan satu reaksi badan menyingkirkan toksin yang terkumpul dari masa ke semasa.

20) Jikalau seseorang itu menghidapi kanser dan menjalani kemoterapi, radiasi atau perubatan, bolehkah dia mengambil Elken Kington Istonic?

Ya, tetapi krisis pemulihannya berkemungkinan sangat sukar. Pemerhatian yang teliti amat diperlukan.

Cadangannya hanya satu ampul sehari bagi permulaan pengambilan. Jikalau mempunyai krisis pemulihan, dan dapat diterima maka kekalkan dengan pengambilan satu ampul sehingga krisis hilang. Tambahkan kuantiti pengambilan secara perlahan-lahan.

AINA SHAHIRAH | PRODUK KESIHATAN ELKEN MRT
Konsep Kesihatan Elken MRT Terapi Pembaruan Molekul Elken Terapi Semulajadi
Hubungi Aina Shahirah : 019-335 1899 | Tekan Untuk Whatsapp

Aina Shahirah Produk Kesihatan Elken MRT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *